Gizlilik Politikası

Bu gizlilik politikası Vigo turun bu web sitesini kullanırken Vigo tura vermiş olduğunuz bilgilerin Vigo tur tarafından nasıl kullanılacağı ve korunacağına ilişkin hususları düzenler.


Vigo tur gizli bilgileriniz korunmasını sağlamayı taahhüt eder. Size web sitesini kullanırken kimliğinizi açığa çıkarabilecek bazı bilgiler sorduğumuzda, bu bilgilerin sadece işbu gizlilik beyanına uygun olarak kullanılacağından emin olabilirsiniz.

Vigo tur sayfayı güncelleyerek bu gizlilik politikasını zaman zaman değiştirebilir. Yapılan değişikliklerden memnun kaldığınızdan emin olmak için belli aralıklarla sayfayı ziyaret etmelisiniz. İşbu politika 15.11.2015 tarihinden itibaren geçerlidir.

 

Sizden isteyeceğimiz bilgiler

Sizden şu bilgiler istenebilir:

•    adınız ve iş unvanınız
•    e-mail adresi de dahil irtibat bilgileriniz
•    posta kodu, tercihler ve ilgi alanları gibi demografik bilgiler
•    müşteri anketleri ve/veya önerileri ile ilgili diğer bilgiler


Sizden aldığımız bilgileri ne yapıyoruz


İhtiyaçlarınızı anlamak ve size en iyi hizmeti sunmak için özellikle aşağıdaki amaçlarla bu bilgilere ihtiyaç duyuyoruz:


•    Kurum içi kayıt tutma. 
•    Bu bilgileri ürün ve hizmetlerimizi iyileştirmek için kullanabiliriz. 
•    Size vermiş olduğunuz e-mail adresini kullanarak yeni ürünler, özel teklifler ve ilginç bulacağınızı düşündüğümüz diğer bilgileri içeren periyodik tanıtım e-mailleri gönderebiliriz.  
•    Zaman zaman pazar araştırması amacıyla sizinle irtibat kurmak için bilgilerinizi kullanabiliriz. Sizinle e-mail, telefon, faks veya posta yoluyla irtibat kurabiliriz. Bilgilerinizi sitemizi ilgili alanlarınıza uygun hale getirmek için kullanabilirsiniz.

 

Güvenlik


Size bilgilerinizin gizliliğini korumayı taahhüt ediyoruz. Gizli bilgilerin açıklanması ve yetki dışı erişimini önlemek için, online olarak edindiğimiz bilgileri korumak ve emniyette tutmak için gerekli fiziksel, elektronik ve yönetimsel prosedürleri uygulamaya koyuyoruz. 

 

Çerezleri nasıl kullanıyoruz

 

Çerezler bilgisayarınızın sabit diskine yerleşmek için izin isteyen küçük dosyalardır. Bir kez kabul ederseniz, dosya eklenir ve çerez web trafiğini analiz etmenize yardımcı olur veya belli bir siteyi ne zaman ziyaret ettiğinizi size bildirir. Çerezler web uygulamalarının size tek tek yanıt vermesini sağlar. Web uygulaması, tercihlerinizle ilgili bilgi toplayıp bu bilgileri hatırlayarak işlemlerini sizin ihtiyaçlarınız, beğenileriniz ve beğenmediğiniz yönlere göre uyarlayabilir.


Hangi sayfaların kullanıldığını belirlemek için trafik günlüğü çerezlerini kullanıyoruz. Bu çerezler web sayfası trafiğiyle ilgili verileri analiz etmemize ve web sitemizi müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlayacak şekilde geliştirmemize yardımcı olur. Bu bilgileri sadece istatistiksel analiz amaçlı kullanıyoruz ve daha sonra verileri sistemden kaldırıyoruz.


Genel olarak, çerezler hangi sayfaları faydalı bulup hangilerini bulmadığınızı izlememize olanak sağlayarak size daha iyi bir web sitesi hizmet sunmamıza yardımcı olur. Herhangi bir çerez hiçbir şekilde bilgisayarınıza veya bizimle paylaşmayı tercih ettikleriniz dışında herhangi bir bilgiye erişim olanağı sağlamaz.


Çerezleri kabul etmeyi ya da reddetmeyi tercih edebilirsiniz. Web tarayıcılarının çoğu çerezleri otomatik olarak kabul eder ancak isterseniz web ayarlarınızı çerezleri reddedecek şekilde değiştirebilirsiniz. Ancak bu sizin web sitesinin tüm avantajlarından faydalanmanızı engelleyebilir.


Diğer web sitelerine verilen linkler


Web sitemiz ilginizi çekebilecek diğer web sitelerine verilmiş linkler içerebilir. Ancak, sitemizden ayrılacak şekilde bu linkleri kullandığınızda diğer web siteleri üzerinde herhangi bir kontrole sahip olmadığımızı bilmenizi isteriz. Dolayısıyla, bu siteleri ziyaret ettiğiniz sırada verdiğiniz bilgilerin gizliliğinden ve korunmasından biz sorumlu olamayız ve bu siteler bizim gizlilik beyanımız kapsamında kontrol edilmez. Gerekli özeni göstermeniz ve ilgili web sitesi için geçerli olan gizlilik beyanını incelemeniz gerekir.


Kişisel bilgilerinizin kontrolü


Kişisel bilgilerinizin toplanması ve kullanımını şu yollarla kısıtlamayı tercih edebilirsiniz:


•    web sitesi üzerinden bir form doldurmanız istendiğinde, bilgilerin başkaları tarafından doğrudan pazarlama amacıyla kullanılmasını istemediğinizi belirtmek için tıklayabileceğiniz kutuya başvurun
•    daha önce kişisel bilgilerinizin doğrudan pazarlama amacıyla kullanmamızı kabul ettiyseniz, istediğiniz zaman bize yazılı olarak ya da info@vigotour.com adresinden mail yoluyla bildirerek fikrinizi değiştirebilirsiniz


Sizin izniniz olmadan ya da kanunlar gerekli kılmadıkça kişisel bilgilerinizi üçüncü kişilere satmayacak, yaymayacak ve kiralamayacağız. Kişisel bilgilerinizi, isteğinizi bildirmeniz durumunda, size ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz üçüncü kişiler hakkında tanıtım bilgileri göndermek için kullanabiliriz.

 

Yalnızca online gizlilik politikası

Bu online gizlilik politikası sadece web sitemiz yoluyla online olarak alınan bilgiler için geçerlidir çevrim dışı alınan bilgiler için geçerli değildir.


Şartlar ve koşullar

www.vigotour.com adresli web sitemizin kullanımı, feragatnamesi ve kullanımı için uygulanacak kısıtlamaları belirleyebileceğiniz Şartlar ve Koşullar bölümünü ziyaret ediniz.


Onayınız

Sitemizi kullanmanız Gizlilik politikamızı okuduğunuz, anladığınız ve onayladığınız anlamını taşır.

Gizlilik politikamızda meydana gelecek değişiklikler

Gizlilik Politikamızı değiştirmeye karar vermemiz durumunda değişiklikleri sayfamızda yayınlayacağız.

Bu politika en son 29.05.2018 tarihinde değiştirilmiştir.

Vigo Tours'da Güvenlik
Web Sitemizde bilgi kaybını, bilginin izin verilmeyen kullanımını ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için firmamızca uygulanan güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Bu güvenlik önlemleri şunlardır;

1 - SSL Güvenlik Sertifikası ile kredi kartı tahsilatı sayesinde Secure Socket Layer ile şifreli olarak kredi kartı bilginiz bankamıza iletilir.
2 - Kredi kartı numaranız kesinlikle kaydedilmez. Sadece işlem yaptığınız anda kullanılan kart numaranızı biz de bilmeyiz. Sadece siz ve bankamız arasında olan bu işlem bizim sitemiz üzerinden olsa da işlem sırasında kredi kartınız sizin ile bankamız arasında bir sırdır.
3 - Sitemiz dünya standardı olan Microsoft Windows Server teknolojisi ile çalışmaktadır. Bilinen en son korumalar yüklenmiş ve bir aksiliğe imkan vermemek için devamlı takip edilmektedir.

Düzeltme / Yenileme
Kullanıcılarımız www.VigoTour.com sitemizde kayıtlı olan tüm bilgilerini dilediğinde değiştirme hakkına sahiptir.

Gizlilik Sözleşmesi
GİZLİ BİLGİ, İşbu Sözleşme’nin imza tarihinden önce ya da sonra, sözleşmenin uygulanması amacıyla, her bir Tarafın kendisi ya da ilgili Taraf namına ilgili Taraf ’ın çalışanları tarafından diğer Tarafa ve/veya diğer Taraf ’ın çalışanlarına, yazılı ve /veya sözlü olarak ve /veya internet ortamında içerisinde ve/veya soft ortamda ifşa edilmiş olan ve/veya diğer Taraf, diğer Taraf ’ın çalışanları tarafından edinilmiş olan; ilgili Taraf’ın müşteri bilgileri, alışveriş bilgileri, satış bilgileri, hizmet bilgileri, ürün bilgileri, ödeme bilgileri, hesap bilgileri, banka bilgileri, finansal modeller, simülasyonlar, personel bilgileri, çalışma ve hizmet bilgileri, fiyatlandırma bilgileri, işletim yöntemleri, fikirler, buluşlar, know-howlar, markalar, logolar, patentler, yazılımlar, kaynak kodları, fikri ve sınai mülkiyet hakları, tasarım hakları, ticari sırlar , teknik prosesler, formüller, planlar, tasarılar, lisans ve izinler, çizimleri tertipler, modeller, projeksiyonlar, iş planları, pazar fırsatları, ilgili Taraf ya da onun namına üçüncü bir tarafça hazırlanmış raporlar veya veriler dahil, Tarafların birbirine her türlü kanalla açıkladıkları ve /veya bir Tarafın diğer Taraf hakkında edindiği TÜM BİLGİLER ;Tarafların arasındaki yazışmalar, görüşmeler yada toplantılar ve yazışmalar ve sözlü olarak mübadele edilen TÜM BİLGİLER; Her iki tarafça hazırlanmış tüm hizmet analizleri , derleme, çalışma , teklif ve diğer belgeler; Tüm ticari anlaşmalar veya taraflar arasında akdedilen anlaşmalar, gizli bilgi alışverişini içeren sözleşmeler; ve fakat sayılanlarla sınırlı olmamak üzere her türlü bilgi ve /veya belgeyi ifade etmektedir.

Taraflar, işbu sözleşmenin yapılmasına müteakip, gerekli olan tüm gizli bilgilerini tamamıyla serbest irade ve kabulleriyle birbirine beyan ve ifşa ettiklerini kayıtsız şartsız kabul etmişlerdir.

Her iki Taraf;
Taraflardan her biri tüm bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, herhangi bir sebeple kullanmamayı, Gizli Bilgiyi her ne sebeple olursa olsun, doğrudan ya da dolaylı olarak kendisi ya da herhangi bir 3. gerçek ve /veya tüzel kişi ve kuruluşlar için kullanmamayı, kullanılmasına izin vermemeyi, Gizli Bilgiyi, herhangi bir 3.gerçek ve /veya tüzel kişiye, firmaya, acentaya veya kuruma açıklamamayı, rapor etmemeyi, yayınlamamayı veya ifşa etmemeyi, bu hususta gerekli tüm tedbirleri almayı, Gizli Bilgilerin hiçbir bölümünü kopyalamamayı ya da çoğaltmamayı ya da başka bir 3.gerçek ve /veya tüzel kişi ve kuruluşlara aslını/çoğaltılmış hallerini devretmemeyi/ vermemeyi , Gizli bilgileri 3. Gerçek ve/veya tüzel kişi ve kuruluşlara kısmen veya tamamen ifşa etmemeyi Gizli Bilgilerin gizlilik niteliğini ve bunları gizli tutulması gerekliliğini, Gizli Bilgileri sözleşme uyarınca bilmesi gereken çalışanlarına ve yöneticilerine bildirmeyi ve onların da taahhüdü altında çalışanlarını sağlamayı ve onların da iş bu gizlilik sözleşmesi gereğince doğrudan sorumlu olduklarını ve bu hususta kendilerini uyardığını, Diğer Tarafa ait Gizli Bilgilere en az kendi gizli bilgilerine ve fikri mülkiyet niteliği taşıyan bilgilerine uyguladığı güvenlik önlemleri ve özeni uygulamayı, GİZLİLİK VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA, Kişisel Verilerin Korunması Kanununda belirtilen tüm hususlara ve sorumluluklara tam ve eksiksiz olarak bağlı olacaklarını ve uyacaklarını, aksi takdirde oluşacak ve /veya oluşabilecek zararlardan ilgili kusurlu tarafın sorumlu olacağını, kayıtsız-şartsız gayri kabili rücu kabul taahhüt ederler.

Firma, kendi bu gizli bilgelerini korumakta gösterdiği özenin aynısını Müşterinin gizli bilgilerini korumakta da göstermeyi kabul ve taahhüt ederler. Firma, bilginin gizliliği hususunda da işçilerini ve alt çalışanlarını uyarır.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

1. Amaç ve talimatlar ile sınırlılık
Sözleşme kapsamında taraflar, süreçlere bağlı olarak ‘’veri sorumlusu’’ veya ‘’veri işleyen’’ konumunda olabileceklerdir. Taraflardan birinin, diğer taraf adına Kişisel Veri işlediği durumlarda ilgili taraf 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (‘’Kanun’’)kapsamında ‘’veri işleyen ‘’olarak kabul edilecektir. Bu durumda, bahsi geçen taraf, Kişisel Verileri münhasıran karşı tarafın talimatları doğrultusunda işlemekte yükümlü olup, talimatların dışında ve /veya kendi adına herhangi bir şekilde veri işleme faaliyeti gerçekleştiremez.

Veri sorumlusu ile veri işleyen ve/veya Kişisel Verileri üçüncü bir kişiye aktaran taraf, ilgili veri sahiplerinden Kanun kapsamında gerekli açık ve aydınlatılmış rızanın alındığını ve bu kapsamda ilgili veri sahiplerine Kanun ‘un 10. Maddesi kapsamında gerekli bilgilendirmelerin yapıldığı taahhüt eder.

Kişisel Veriler, verilerin aktarıldığı tarafça münhasıran verilerin kendisine aktarılması amacı ile sınırlı olarak işlenebilir. Kişisel Verilerin anılan kapsamın dışına herhangi bir şekilde işlenmesi, verileri aktaran tarafın konuya ilişkin yazılı iznine tabidir.

Kişisel Verilerin saklanması ve işlenmesi hususlarında üçüncü taraf hizmetlerinin kullanılması ve bu doğrultuda Kişisel Verilerin yurtiçi veya yurtdışına aktarımının söz konusu olması halinde, Kişisel Verilerin aktaran tarafın onayı doğrultusunda ilgili üçüncü taraflar Kanun ve yürürlükteki sair mevzuata uygunluğun sağlanması amacıyla gerekli sözleşmeler akdedilecektir.

Sözleşme süresi içerisinde aktarılan Kişisel Veriler ilgili veri sahibi ile ayrıca bir yasal/akdi ilişki tesis edilmediği sürece, taraflar arasındaki hizmet ilişkisinin sona ermesi ile birlikte ilgili mevzuata uygun olarak silinecek veya yok edilecektir. Taraflar her birinin, Kişisel Verilerin saklanmasına ilişkin yasal bir zorunluluğunun bulunması halinde Kişisel Veriyi saklamakla yükümlü olan taraf, Kişisel Verileri ilgili mevzuat kapsamında gereken süre ve amaçla sınırlı olarak saklayabilir.

2. Veri güvenliği
Taraflar, gerek kendi personeli gerekse üçüncü taraflarca Kişisel Verilere yetkisiz bir şekilde erişilmesini, işlenmesini ve Kişisel Verilerin kendisine aktarımı amacı dışında kullanılmasını engellemek üzere mevzuatta öngörülen önlemleri almakla yükümlüdür. Bu çerçevede, taraflardan her biri, Kanun, ilgili mevzuat ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından öngörülen tüm yükümlülükleri tam ve eksiksiz olarak yerine getireceğini, aksi takdirde oluşacak ve/veya oluşabilecek tüm zararlardan sorumlu olacağını beyan, kabul ve taahhüt eder.

Bu hususta doğabilecek her türlü uyuşmazlık taraflar arasında müzakere yoluyla çözülmeye çalışacak; bunun mümkün olamaması halinde, münhasıran Manavgat Mahkeme ve İcra Daireleri yetkili olacaktır. İşbu ek Sözleşme Türk hukukuna tabidir.

Kişisel Verilerin, işbu Sözleşme’nin 1.1.hükmü uyarınca üçüncü bir tarafa aktarımının güvenli bir şekilde sağlanmasından sorumludur.

3. Mevzuat değişikliklerinin uygulanması
Bahsi geçen düzenlemeler kapsamında meydana gelebilecek herhangi bir değişiklik veya güncelleme nedeniyle tarafların Kişisel Verilerin işlenmesine ilişkin süreçlerinde bir değişiklik yapılmasının gerekmesi halinde, ilgili taraf söz konusu değişikliği en geç ilgili yeni /güncel düzenleme yürürlüğe girmeden evvel tamamlamakla yükümlüdür.

İlgili mevzuatta meydana gelebilecek değişikliklerin işbu Sözleşme’nin tadilini gerektirmesi halinde, taraflar söz konusu değişikliklerin en kısa sürede yapılabilmesi için makul çabayı gösterdiklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler. Bununla birlikte, değişiklik yapılması gereken Sözleşme hükmü, taraflarca bu hususta ilgili mevzuatta uygun görülen azami süre içerisinde bir aksiyon alınmamış olsa dahi, yeni/güncel yasal düzenlemenin yürürlük tarihi itibariyle yeni /güncel mevzuata uygun şekilde uygulanacaktır.

www.vigotour.com web sitesi üzerinden yapılacak ürün alımlarında işbu yukarıda bahsedilen tüm konular müşteri tarafından kabul edilmiş sayılır.

Bize ulaşın
Bu gizlilik politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
www.vigotour.com - info@vigotour.com | facebook.com/vigotours

izinsiz kopyalanamaz © 2000 - 2018 vigotour.com™ Her Hakkı Mahfuzdur.
Antalya Web Sayfası